duminică, 30 martie 2008

Seminarul "Experimente de optica pentru gimnaziu si liceu”

Invitatie la Seminarul "Hands-On Optics Activities for Middle School"
12-13aprilie 2008
care va avea loc la
Grupul Şcolar de Construcţii Montaj „Mihai Bravu”, sector 3, Şos. Mihai Bravu, 428, sector 3, Bucureşti
cu participarea
D-l.Lector Robert Sparks

National Optical Astronomy Observatory
Statele Unite ale Americii

Seminarul se adreseaza profesorilor de fizica si de stiinte de la gimnaziu si liceu si invatatorilor si este organizat in cadrul reţelei educaţionale “Hands on Science” România, coordonata de Center for Science Education and Training – CSET (http://education.inflpr.ro), in colaborare cu Programul “Hands-on Optics”, coordonat in Statele Unite ale Americii de National Optical Astronomy Observatory – NOAO (http://www.hands-on-optics.org/home). In pauza din prima zi se va derula un Atelier – Expozitie, in care vor fi prezentate lucrari ale elevilor de gimnaziu si liceu, avand ca subiect aplicatii ale opticii si fotonicii. Seminarul va include si o prezentare privind participarea Romaniei la proiectele “PHOTON2”, PHOTON Problem-Based Learning si Dark Skies.
Înscrierile la curs şi expoziţie se vor face în perioada 20-30 martie, la adresa crina.stefureac@gmail.com, urmând ca inspectorii de specialitate să facă o selecţie în cazul depăşirii numărului de 40 de cursanţi, după criteriile:
metodist ISMB la disciplina fizică sau învăţători
participarea la activităţile organizate de CSET
cunoaşterea limbii engleze
Persoane de contact:
Coordonator naţional dr. Dan Sporea, tel 0745759545, Institutul Naţional pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei, Director CSET, sporea@ifin.nipne.ro prof metodist ISMB Ştefureac Crina, tel 0720301959, crina.stefureac@gmail.com

Niciun comentariu: